Maak eigen gamemodi in Motorstorm: Apocalypse via nieuwe update | Gamer.nl

Maak eigen gamemodi in Motorstorm: Apocalypse via nieuwe update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Mode Editor stelt spelers in staat eigen modi te bedenken en die vervolgens (online en offline) met anderen te spelen. Zo kan men er voor kiezen om een toernooi met gespiegelde tracks en aangepaste zwaartekracht op te starten, of de mogelijkheid om oneindig te boosten. Spelers kunnen ook hun design voor voertuigen delen op de website van de game, en via die plek ook nieuwe designs vinden en downloaden voor gebruik in de game.

Verder is het nu mogelijk om racestuurtjes te gebruiken. Onder de ondersteunde stuurtjes vallen de Logitech G25, Logitech G27, Logitech Driving Force GT en Logitech Driving Force Pro. Het is niet bekend of dit alle stuurtjes zijn die ondersteund worden, of dat er later nog meer aan toegevoegd worden. Er zijn ten slotte ook diverse aanpa ingen aan de online opties gemaakt. Er zijn nieuwe clan tags, gokwedstrijden worden nu gewonnen wanneer de tegenstander het potje verlaat en privelobby's zijn niet langer te betreden zonder uitnodiging. De update kan vanaf nu gratis gedownload worden via PSN.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou