Nieuws
GTA Online

Luxe sportwagen en Air Quota-modus naar GTA Online

En 25% kortingen op een aantal voertuigen

Geschreven door Bob van der Laan op
Rockstar Games heeft een nieuwe luxe sportwagen en Adversary Mode toegevoegd aan GTA Online.

Er is een nieuw voertuig beschikbaar in GTA Online. Het gaat om de luxe sportwagen Grotti GT500. De Sports Classic is onderdeel van de Doomsday Heist-update en is voor 785 duizend GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Naast de Grotti GT500 is er een nieuwe Adversary Mode toegevoegd, Air Quota. In deze modus kunnen vier teams, van maximaal zestien spelers, tegen elkaar strijden met verschillende soorten luchtvoertuigen. Spelers kunnen met Air Quota tot 22 januari dubbel zoveel GTA$ en RP verdienen.

Verder krijgen spelers 25% korting op Facility Styles -en Graphics, een Security Room, het vliegtuig Buckingham Pyro en de Weaponized HVY Nightshark.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Plummet’, die met Super Cars gereden moet worden, en de Time Trial – ‘Tongva Valley’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

GTA Online is nog steeds enorm populair. Eerder deze week liet Rockstar Games zelfs weten dat dat er in december 2017 de meeste spelers ooit waren in GTA Online.

Bron: Rockstar Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste grote dlc voor Assassin’s Creed Origins komt op 23 januari 'Warner Bros. bezig met Lego-games van The Incredibles 2 en DC Comics'
3

Reacties op: Luxe sportwagen en Air Quota-modus naar GTA Online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 17 januari 2018 11:12
  Tijdens de afgelopen Steam xmas sale GTA 5 gekocht en ben helemaal verknocht aan GTA Online. Het heeft zat problemen en zwaktes (lange laadtijden, hackers door het slechte peer 2 peer systeem van de game etc) maar dit spel is een beetje als Battlefield: Je bent gefrustreerd door 30% van de game en hoe slecht het in elkaar steekt, de resterende 70% is echter zo goed dat je maar blijft spelen.

  Een leuk appartement gekocht met een garage voor 10 auto's, gevolgd door een office en aanvullende garage. Vanavond waarschijnlijk genoeg om een warehouse te kopen zodat ik echt kan beginnen met import/export van auto's om zo flink wat geld binnen te halen. :)

  Naast het rondrijden en het daarbij bekijken van de stad etc als ook het doen van missies/jobs met vrienden is dat misschien wel het leukste onderdeel van de game: Er is zoveel te koop en te doen dat je altijd wel iets hebt om na te streven of voor te sparen. Er zijn voortdurend nieuwe korte, middellange en lange termijnsdoelen die je jezelf kan stellen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  mvdz

  • 17 januari 2018 11:29
  @TheChief Check gelijk "Greywitch Gaming" op YT voor tips & tricks zonder gelul eromheen. Heeft mij in een aantal dingen zeer geholpen toen ik na een tijd weer aan GTA:Online begon.

  Inmiddels is het mij een beetje gaan vervelen. Niet echt veel vrienden die het vaak spelen, of überhaupt spelen. In je eentje wordt het op een gegeven moment toch saai.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheChief

  • 17 januari 2018 16:23
  @mvdz Je kan altijd je bij ons aansluiten hoor. We hebben een Discord kanaal etc en zijn allemaal veteran gamers dus relaxte mensen die lol beleven aan samenwerken etc :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.