Het door velen geprezen puzzelspel Lumines, dat een paar jaar geleden tijdens de PlayStation Portable lancering op de markt verscheen, is nu ook op je PC te spelen. Er zit echter wel een aardig prijskaartje aan de download op mainstreamspelletjes-website Wildgames: 19,99 dollar. Die zal je dus ook nog eens via credit card over moeten maken naar de site. Je kan ook een pay-to-play versie downloaden, waar je alleen maar hoeft te betalen als je het spel speelt. Je hebt dan wel last van advertenties.

Erg leuk is dat er een skin edit mode in dit spel zit waarmee je je eigen skins kan maken (al weten we niet of het hier gaat om het aanpassen van zowel de achtergrond als de muziek, of alleen de achtergrond - we vermoeden dat laatste) en een time attack mode. Verder houdt het spel al je statistieken bij van elke keer dat je speelt.

Onduidelijk is of dit werd bedoeld toen we pas geleden te horen kregen dat Lumines naar de PC zou komen. Kunnen we ook nog een winkelversie verwachten?

Is dit je allemaal te veel moeite dan is het spel (en het vervolg) verkrijgbaar op de PSP, op je mobiele telefoon of Xbox Live Arcade.