LulzSec zegt altijd van plan te zijn geweest om na vijftig dagen te stoppen en zegt zijn acties puur voor het "onzelfzuchtig vermaak van anderen" te hebben ondernomen. Daarnaast spreekt de hacktivistengroepering zijn geloof uit in de Anti Security Movement. AntiSec is een beweging die tegen beveiliging van computers is en die ervoor pleit om informatie over veiligheidslekken en hacktools niet openbaar te maken.

"We hopen, wensen, smeken zelfs, dat de beweging zichzelf manifesteert in een revolutie die zonder ons verder kan", schrijft LulzSec in zijn statement. "De steun die we [voor onze acties] hebben gekregen in zo'n korte periode is echt overweldigend en maakt ons nederig. Stop alsjeblieft niet. Samen, verenigd, kunnen we onze gezamenlijke onderdrukkers neerslaan en onszelf doordringen van de kracht en vrijheid die we verdienen."

Laatste wapenfeit

Als laatste wapenfeit heeft LulzSec nog een halve gigabyte aan gebruikersinformatie gepubliceerd. Hier zitten onder andere de gegevens bij van ruim een half miljoen Battlefield Heroes-gebruikers. Ook heeft de hacktivistengroepering gegevens gepubliceerd van gebruikers van AT&T, Sony, Viacom, Disney, EMI, Hackforum.net, de online boekwinkel van de NAVO en NBC Universal.