Nieuws
Luigi's Mansion 3

'Luigi's Mansion 3 krijgt meer baasgevechten dan ooit'

Game verschijnt dit jaar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Producer Yoshihito Ikebata zegt in Luigi's Mansion 3 meer baasgevechten dan ooit tevoren toe te voegen. Dit zegt hij tijdens een interview op E3 met Kotaku.

Met het interview wordt duidelijk dat Ikebata evenals zijn baas Kensuke Tanabe zeker wilde zijn dat het vervolg op Luigi's Mansion Dark Moon leerde van zijn gebreken. Hiermee wordt veelal gerefereerd naar het gebrek aan baasgevechten. "Wij wilden niets liever dan het plaatsen van deze unieke eindbazen in de vorige game, maar dat konden we niet. Dus daarom hebben wij er zoveel in de nieuwe game gestopt", aldus Ikebata.

Naast de hoeveelheid eindbazen voegt Ikebata eraan toe dat men zeker wilde weten dat ontwikkelaar Next Level Games goed de spanning brengt tijdens het spelen van de baasgevechten. In het eerste deel van Luigi's Mansion was de kritiek veelal afkomstig van het gebrek aan content. Alhoewel het tweede deel meer content bevatte ging dat weer ten koste van het aantal baasgevechten. Met het derde deel hoopt het Japanse bedrijf beide problemen binnen de franchise op te lossen.

Tijdens E3 toonde Nintendo veel nieuwe gameplay van de aankomende game, waaronder een baasgevecht tegen een Godzilla-spook. In dit derde deel speelt de game zich af in een hotel waarin Luigi elke verdieping kan verkennen en op geesten kan jagen. Elke verdieping heeft een eigen thema, zoals een middeleeuws kasteel en een filmset.

Luigi's Mansion 3 verschijnt dit jaar op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

PS4-emulator toont Mega Man Legacy in 60 fps Dagelijkse spelersaantal Destiny 2 stijgt boven één miljoen
0

Reacties op: 'Luigi's Mansion 3 krijgt meer baasgevechten dan ooit'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.