Lucasfilm is Star Wars 1313 niet vergeten | Gamer.nl

Lucasfilm is Star Wars 1313 niet vergeten | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">Lucasfilm kijkt naar voormalige projecten zoals Star Wars 1313 en bekijkt de mogelijkheid om dit verder te gaan ontwikkelen in de toekomst. </p>

Het hoofd van Lucasfilm, Kathleen Kennedy, zegt in een interview dat het bedrijf naar oud Star Wars-materiaal aan het kijken is waaronder een tv-serie en Star Wars 1313. “Onze houding is dat we niets willen weggooien. We besteden veel tijd aan het onderzoeken en discu iëren en er is een kans dat we deze projecten gaan voortzetten. We willen dat graag doen.”

Star Wars 1313 had Boba Fett als hoofdpersonage en speelde zich af op de planeet Coruscant. De titel zou verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar werd in 2013 voor onbepaalde tijd in de wacht gezet wanneer Lucasfilm werd overgenomen door Disney.

Ontwikkelaar Visceral werkt op dit moment aan een nog onbekende Star Wars-game. Volgens Nolan North is deze nieuwe titel geïnspireerd door Star Wars 1313 en de Uncharted-games. De nieuwe studio van Jade Raymond, Motive, werkt ook mee aan deze nieuwe Star Wars-game. Verdere informatie is nog niet verschenen.

De redacteuren van Gamer.nl, Insidegamer.nl en Power Unlimited hebben samen een Ultieme Star Wars Guide samengesteld. Tot en met 13 december 2015 is het mogelijk deze special te bestellen met € 2,- korting voor slechts € 7,95 (inclusief verzendkosten). De gids verschijnt 18 december in de brievenbus.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou