LucasArts onthult nieuwe game op E3 | Gamer.nl

LucasArts onthult nieuwe game op E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om wat voor titel het gaat, is nog niet bekend. De meest recente game van LucasArts was Star Wars: The Force Unleashed 2. De uitgever liet eerder weten dat het de Unreal Engine 3 gebruikt voor een aantal nog onaangekondigde games. The Force Unleashed draaide op een andere engine, die intern ontwikkeld is door LucasArts. 

Waarschijnlijker is dat het om Star Wars: Battlefront 3 gaat. TimeSplitters-maker Free Radical werkte eerder al aan de game, maar de ontwikkeling werd toentertijd stopgezet, dat terwijl de studio claimde dat het spel al bijna af was. Volgens geruchten zou Lost Planet 3-ontwikkelaar Spark Unlimited de game nu maken.

Een Spark Unlimited-medewerker noemde namelijk op zijn LinkedIn een onaangekondigde game met zwaarden als zijn huidige project. Het zou daarbij gaan om een bekend IP. Een ander profiel had het over een third-person shooter die draait op de Unreal Engine 3. LucasArts bevestigde noch ontkende dat zijn nieuwe game een Star Wars-titel betreft. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou