Uitgever en ontwikkelaar LucasArts Entertainment heeft nieuwe details onthuld omtrent de Star Wars Trilogy DVD set welke op 21 september van dit jaar zal verschijnen. De DVD set zal, naast de vierde tot en met de zesde episode uit het Star Wars verhaal, ook nog een aantal game-gerelateerde special features bevatten.

Allereerst zal er een demoversie van Star Wars: Battlefront, de Battlefield-clone in het Star Wars universum, in de set terug te vinden zijn. Het spel zal op dezelfde dag als de Star Wars Trilogy, 21 september dus, op PC, PS2 en Xbox verschijnen en met de demoversie krijg je alvast een voorproefje.

Naast deze demo zal er echter ook een speciale "Star Wars: Episode III Making the Game Preview" terug te vinden zijn waarin we te zien krijgen hoe de getalenteerde ontwikkelaars bij LucasArts van een prachtig project geschopt worden en aan het werk worden gezet om te bikkelen aan een spel dat één van de meest authentieke Jedi-ervaringen ooit zal moeten worden. Het spel is gebaseerd op de zesde en voorlopig laatste Star Wars film, Star Wars: Episode III, en zal in de lente van 2005 op PS2 en Xbox verschijnen.