Loting PlayStation 5 van Coolblue trok bijna 80.000 deelnemers

Loting PlayStation 5 van Coolblue trok bijna 80.000 deelnemers

De loting waarmee klanten van Coolblue een kans konden winnen om de PlayStation 5 te mogen kopen, heeft bijna 80.000 inzendingen opgeleverd. Dat maakt de verkoper bekend via Twitter.

Het werd deze week duidelijk dat verkooppunten die geen pre-orders hadden aangenomen voor de PlayStation 5, lang niet genoeg consoles zouden hebben om aan de grote vraag te voldoen. Coolblue begon gisteren daarom een actie waarbij klanten digitaal hun schoen konden zetten, om zo kans te maken om de PlayStation 5 te kunnen kopen.

Coolblue meldde daarbij dat er maar 180 exemplaren beschikbaar waren. Gezien de grote hoeveelheid inzendingen, maakten deelnemers dus minder dan een kwart procent kans om uitgekozen te worden. De winnaars zijn voor 15:00 gebeld, anderen kunnen een afwijzingsmail verwachten.

In die mail staat wel dat Sony in de komende weken 200 extra consoles zal leveren. Die worden op dezelfde manier verloot, onder de mensen die hun schoen op dit moment al hebben gezet.

Vandaag gingen ook de exemplaren van BCC over de toonbank. Iets voor 9 uur 's ochtends gingen de consoles live, waarbij de site er voor duizenden klanten direct mee ophield. Slechts enkelen is het gelukt om daar een console te bemachtigen. Voor alle winkels geldt dat er niet bekend is wanneer er nieuwe consoles worden geleverd.

In dit artikel houden we je op de hoogte van de overgebleven mogelijkheden om een PlayStation 5 te bemachtigen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pffff, sucks to be me!

0
test

Was te verwachten maar beetje triest dat ze eerst 18 nov aangaven iets te doen, of dat je kon bestellen. En nu ineens 17 nov een vage aktie doen om je schoen te zetten en een foto te nemen. Beetje achterlijk, want 9/10 kopers zijn volwassenen die gewoon werken voor hun geld en gewoon normaal een ps5 willen kopen ipv bedelen om er een te mogen kopen. Niemand heeft de ps5 gekocht om hem in een doos te laten zitten tot sinterklaas of kerst. Die doos gaat de eerste minuut open en wordt gelijk aangesloten

0
test

@GoofyZ3 jij bent vast die ene chagrijnige buurman die op 30 december de knulletjes uit de straat vanuit je raam gaat filmen omdat ze rotjes aan het afsteken zijn. Als ze de orders normaal hadden gedaan had je vast lopen zeiken over alle scalpers en het feit dat de website de drukte het niet aan kan. Niemand kan het ooit goed doen. Dit is gewoon een raffle en CB probeert er tenminste nog wat humor van te maken. Dat jij dit als kinderachtig ziet, zegt meer over jou als persoon dan over hun actie.

0
test

@geeMc Nope, normaal steek ik ook gewoon vuurwerk af en feest ik door tot 0400 a 0500 en heb totaal geen last van andere mensen. Maar als jij het normaal vind dat een bedrijf aangeeft dat je hem kan bestellen vanaf de 18de of 19de en de 17de een kinderlijke 'grappige' bedel aktie ervan maakt... leuk voor jouw! Geef mij maar gewoon een bestel knopje of een wachtlijst. Beste oplossing was: Online bestellen, 1 ps5 per adres, na bevestiging van levering geld over maken en je krijgt je ps5. En dan kunnen ze kiezen uit 2 opties. Wie het eerst komt die krijgt er een of een soort van loting. Omdat ze bang zijn dat hun servers plat gaan zou ik kiezen voor een normale loting die 3 weken duurt. Volgende keer vragen ze zeker dat je een handstand moet doen om wat te mogen bestellen. Update: Loting is eigenlijk ook gewoon een slecht idee. Wachtlijst is beter.

0

Aanbevolen voor jou