Lost Planet-spin-off Ex Troopers aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De producent van de game, Shintaro Kojima, verklaart tegenover Famitsu dat hij van Ex Trooper een shooter wil maken voor nieuwe spelers in het genre. De game speelt zich wel af in het Lost Planet-universum, maar kan volgens hem ook als lo e game gespeeld worden.

Ex Troppers vertelt over de gevechten tu en de sneeuwpiraten en de buitenaardse Akrid op de planeet EDN 3. De game heeft een schoolthema en draait om de van EDN 2-afkomstige student Bren Turner, die aankomt op de academie. Op EDN 3 zijn er drie basi en, elk met unieke eigenschappen. De speler kiest er een als zijn thuisbasis, andere studenten op de academie wonen in de overige basi en.

Naast Bren bevat Ex Troopers in ieder geval de personages TeeKee, een vrouwelijke sneeuwpiraat die kan communiceren met de Akrid, en Gingira, een Vital Suit met geavanceerde kunstmatige intelligentie die kan communiceren met zijn bestuurder. Het verhaal wordt verteld middels tu enfilmpjes in manga-stijl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou