Lost Planet 2 verschijnt op 18 mei en bevat GoW-personages | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een trailer van Lost Planet 2 die tijdens een conferentie van Capcom in Japan werd getoond, werden Marcus Fenix en Dominic Santiago, de hoofdpersonages uit Gears of War getoond. Het gerucht gaat dat dit downloadbare personages zullen zijn. Dit zou dan alleen voor de Xbox 360-versie van Lost Planet 2 gelden, aangezien Gears of War alleen voor dat platform is uitgekomen.

Hoewel de ontwikkelaars van Gears of War en Lost Planet geen directe relatie hebben, heeft de ontwerper van Lost Planet 2, Jun Takeuchi, al vaker zijn bewondering voor Gears of War uitgesproken. Takeuchi heeft ook gezegd dat de besturing van Resident Evil 5 is beïnvloed door de populaire shooter van Epic Games.

Opgewarmd

Lost Planet 2 speelt zich op dezelfde planeet als de eerste game af. De planeet is sinds het eerste deel echter opgewarmd en kent daardoor veel meer plantengroei en minder sneeuwval. De game kan met maximaal drie andere spelers over Xbox Live of PlayStation Network gespeeld worden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou