Lost Planet 2 komt mogelijk ook naar de PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit de keuring blijkt dat Lost Planet 2 een 'T' voor 'teenager' (tiener) krijgt. De game werd aanvankelijk aankondigd als exclusieve Xbox 360-game. Op de Electronic Entertainment Expo in 2009 werd echter een PlayStation 3-versie van het spel getoond. Capcom heeft de PC-versie echter nog niet officieel aangekondigd.

Lost Planet 2 is een shooter in de derde persoon met enkele RPG-elementen en speelt zich tien jaar na het origineel af. De game neemt net als het eerste deel opnieuw op de wereld E.D.N. III plaats en er heerst nog steeds een strijd om Thermal Energy (T-ENG). De bevroren gebieden uit het eerste deel hebben echter plaats gemaakt voor meer tropische locaties en jungles.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou