Nieuws
LostArk

Lost Ark krijgt toch geen pay-to-win outfits

Ontwikkelaars hebben zich bedacht

Geschreven door Jari Klapwijk op
Smilegate was van plan om een nieuw cosmetisch systeem genaamd Yoz's Jar aan Lost Ark toe te voegen. Hiermee konden spelers outfits ontgrendelen die kleine voordelen met zich meebrachten. Smilegate heeft die plannen nu in de prullenbak gegooid.

Dat laat het bedrijf weten in een forumpost. Het nieuwe systeem zou twee legendarische skins toevoegen die de speler respectievelijk één of twee procent sterker zou maken. Smilegate komt nu terug op die beslissing. "We wilden niet dat speler het gevoel zouden krijgen dat de skins van Yoz's Jar noodzakelijk zouden zijn voor gameplay. Daarom hebben we besloten om de skins te verwijderen uit de Wrath of the Covetous Legion Update," laat het bedrijf weten.

"Flexibiliteit en eerlijkheid naar spelers zijn altijd onze drijvende krachten geweest in de samenwerking tussen onze teams. We werken eraan om spelers ervan te verzekeren dat ze Lost Ark kunnen spelen zoals ze dat zelf willen," gaat het statement verder. 

Lost Ark haalde kort na verschijning haalde 1,325 miljoen gelijktijdige spelers op Steam. Daarmee brak het de records van onder andere Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive. Lost Ark is ontwikkeld door Smilegate en verscheen in 2019 in Zuid-Korea. Amazon bracht de game uit in Europa en de Verenigde Staten, waar het net als de Koreaanse variant free-to-play is. 

Dit artikel delen:

Lees meer

AMD geeft toe dat RDNA 3 meer stroom zal verbruiken 'Nvidia's GTX 1630 verschijnt 28 juni'
0

Reacties op: Lost Ark krijgt toch geen pay-to-win outfits

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.