Lord of the Rings MMORPG en RTS aangekondigd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na veel speculatie over een mogelijk on line multiplayer spel gebaseerd op het werk van profe or Tolkien, heeft Vivendi Universal Publishing vandaag aangekondigd dat de ontwikkeling tudio van Vivendi Universal Games, Black Label Games, aan een scala van nieuwe spellen werkt.

The Lord of the Rings: Middle-earth Online moet het MMORPG worden waarover eerder uitbundig is gespeculeerd. Het spel simuleert een dynamisch Midden-aarde, het grootste continent van de door Tolkien gecreëerde wereld Arda.The Fellowship of the Ring, de eerste Lord of the Rings game van Vivendi komt al in oktober

In real-time strategy spel Lord of the Rings: The War of the Ring strijd je of aan de kant van de elven en mensen, of je verkiest net als Saruman toch voor de Dark Lord Sauron te dienen. Het verhaal focust op de gebeurteni en die leiden tot het oprichten van het Genootschap van de Ring. Kenners van het werk van Tolkien weten natuurlijk dat met name de gebeurteni en uit De Silmarillion en Nagelaten Vertelling hier een aanzienlijke rol in zullen spelen. Maar ook in De Hobbit wordt over sommige van deze gebeurteni en verhaalt.

Ten slotte zullen ook van The Two Towers en The Return of the King PC en consoleversies worden gemaakt. Binnenkort komt Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring uit voor de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou