Lone Echo 2 verschijnt op 12 oktober

Lone Echo 2 verschijnt op 12 oktober

Virtualrealitygame Lone Echo 2 heeft een nieuwe releasedatum: de game verschijnt op 12 oktober.

Het spel had eigenlijk deze zomer uit moeten komen, maar werd in augustus uitgesteld naar ergens later dit jaar. Nu is de precieze releasedatum dus bekend.

Lone Echo 2 speelt zich af na het geprezen eerste deel. Kapitein Olivia Rhodes en een door de speler bestuurde androïde Echo One - ook bekend als Jack - worden vierhonderd jaar in de toekomst geworpen, waar een verlaten ruimtestation de oplossing is om weer terug naar huis te reizen.

Ontwikkelaar Ready at Dawn kondigde Lone Echo 2 al in 2018 aan, een jaar na de release van het bejubelde eerste deel. Inmiddels is Ready at Dawn opgekocht door Facebook, de eigenaar van Oculus.

Lone Echo 2 wordt speelbaar op de Oculus Rift en Oculus Quest. Op die laatste vr-bril is het spel speelbaar via een Oculus Link of Air Link. Het origineel is op dit moment met korting voor 9,99 euro te koop op de Oculus Store.

Gamer.nl gaf een 9 aan de eerste Lone Echo: "Dit ruim acht uur durende sciencefictionavontuur geeft je het gevoel dat je werkelijk in en rond een geavanceerd ruimtestation zweeft en werkzaamheden verricht. Het zeer sterke acteerwerk zorgt voor de broodnodige menselijke emoties in een overdonderend technologisch geheel. De unieke vorm van voortbewegen is bijzonder comfortabel. Alleen een ietwat saai middenstuk weerhoudt Lone Echo van perfectie. De indrukwekkende vormgeving en talloze details vragen wel om een zeer krachtige pc."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nooit deel 1 gespeeld omdat ik geen VR heb. Maar ik ga mijn PC upgraden en dan mogelijk een Oculus Quest 2 kopen. Dit soort games lijken me een baanbrekende, waanzinnig immersieve ervaring.

0
test

@Fordon_Greeman Ik heb deze ook nog niet gespeeld maar ben eigenlijk wel heel benieuwd naar beide delen. Ik heb Echo Arena VR wel gespeeld en als deze net zo immersief is dan zit dat wel goed. :D

0
test

@Fordon_Greeman Ik heb sinds kort de stap genomen en een Quest 2 gekocht. Ik gebruik hem stand alone maar ook via PC. Ik speel nu Wrath of Asgard, echt een hele toffe ervaring. Lone Echo wil ik ook zeker nog eens proberen. Ik weet niet wat voor PC je hebt, maar extreem hoeft hij niet te zijn. Ik heb een Ryzen 5 3600 en RTX2060 super, kan het prima aan met VR, Wrath of Asgard kan ik alles op high draaien met 90hz

0
test

Ik heb Lone Echo, alleen niet uitgespeeld, geen goede reden voor ;) Speel teveel andere games en kom alleen nog af en toe in de VR werelden. Zeker een aanrader en als ik meer tijd had dan had ik em zeker uitgespeeld.

0

Aanbevolen voor jou