Londen krijgt eerste eSports-arena van het Verenigd Koninkrijk | Gamer.nl

Londen krijgt eerste eSports-arena van het Verenigd Koninkrijk | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De arena die de naam Gfinity Arena krijgt, vestigt zich in de bioscoop Fulham Broadway’s Vue Cinema. De arena krijgt een eigen ingang, ticketverkoop en lounge voor deelnemers. Wanneer de arena zijn deuren opent is er plaats voor 600 toeschouwers. Afhankelijk van het succes kan het aantal stoelen toenemen.

Gfinity laat weten dat de arena meer wordt dan alleen een plek waar profe ionele spelers het tegen elkaar opnemen: "Als het thuis voor eSports wordt [Gfinity Arena] ook de plek om te socialiseren met vrienden, aan de slag te gaan met de nieuwste games, een blik te werpen op aankomende titels en om de competitie aan te gaan in evenementen."

Het bedrijf Gfinity bestaat sinds 2013 en houdt zich bezig met het organiseren van eSports-toernooien. Het doel van het bedrijf is om eSports in het Verenigd Koninkrijk naar een profe ioneel niveau te brengen. In 2013 heeft het bedrijf zich ontfermd over de Warped Gaming League: de grootste en oudste Xbox Live online-competitie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou