Lollipop Chainsaw keert ‘terug’ volgens voormalige uitgever

Lollipop Chainsaw keert ‘terug’ volgens voormalige uitgever

Actiespel Lollipop Chainsaw “is terug”, zo meldt de voormalige uitgever van het spel.

Yoshimi Yasuda was voorheen ceo van Kadokawa Games, de uitgever van Lollipop Chainsaw en Killer is Dead in Japan. Hij werkte ook als uitvoerend producent aan beide spellen. Vorige maand werd bekend dat Yasuda het bedrijf zou verlaten en een eigen bedrijf genaamd Dragami Games opricht, en nu meldt hij op Twitter dat zijn nieuwe bedrijf werkt aan een terugkeer van Lollipop Chainsaw.

“Lollipop Chainsaw is terug door Dragami Games. Kijk er alsjeblieft naar uit”, zo luidt de tweet van Yasuda. Het is onbekend hoe Lollipop Chainsaw terugkeert, en of het bedrijf bijvoorbeeld werkt aan een nieuwe game, een remaster, een remake of een port. 

Lollipop Chainsaw kwam in 2012 uit voor Xbox 360 en PlayStation 3, en kreeg nooit een pc-versie of een heruitgave op recentere consoles. Het spel is wel te spelen via backward compatibility op Xbox, maar staat niet in de lijst van te streamen PlayStation 3-spellen van het nieuwe PlayStation Plus.

Gameregisseur Suda51 en medeschrijver James Gunn hebben nog niet gereageerd op Yasuda’s bericht of op een mogelijke terugkeer van Lollipop Chainsaw. Wel stonden zij via Twitter deze week stil bij het tienjarige jubileum van het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou