Nieuws

Lollipop Chainsaw keert ‘terug’ volgens voormalige uitgever

Onbekend in welke vorm

Geschreven door Marvin Toepoel op
Actiespel Lollipop Chainsaw “is terug”, zo meldt de voormalige uitgever van het spel.

Yoshimi Yasuda was voorheen ceo van Kadokawa Games, de uitgever van Lollipop Chainsaw en Killer is Dead in Japan. Hij werkte ook als uitvoerend producent aan beide spellen. Vorige maand werd bekend dat Yasuda het bedrijf zou verlaten en een eigen bedrijf genaamd Dragami Games opricht, en nu meldt hij op Twitter dat zijn nieuwe bedrijf werkt aan een terugkeer van Lollipop Chainsaw.

“Lollipop Chainsaw is terug door Dragami Games. Kijk er alsjeblieft naar uit”, zo luidt de tweet van Yasuda. Het is onbekend hoe Lollipop Chainsaw terugkeert, en of het bedrijf bijvoorbeeld werkt aan een nieuwe game, een remaster, een remake of een port. 

Lollipop Chainsaw kwam in 2012 uit voor Xbox 360 en PlayStation 3, en kreeg nooit een pc-versie of een heruitgave op recentere consoles. Het spel is wel te spelen via backward compatibility op Xbox, maar staat niet in de lijst van te streamen PlayStation 3-spellen van het nieuwe PlayStation Plus.

Gameregisseur Suda51 en medeschrijver James Gunn hebben nog niet gereageerd op Yasuda’s bericht of op een mogelijke terugkeer van Lollipop Chainsaw. Wel stonden zij via Twitter deze week stil bij het tienjarige jubileum van het spel.

Bron: Yoshimi Yasuda (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Fifa 22 volgende week naar EA Play en Xbox Game Pass Ultimate Persona 5 Royal komt ook uit op PS5, Persona 4 Golden op PS4
0

Reacties op: Lollipop Chainsaw keert ‘terug’ volgens voormalige uitgever

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.