Lokale coöp was niet bedoeld voor pc-versie Revelations 2 | Gamer.nl

Lokale coöp was niet bedoeld voor pc-versie Revelations 2 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

"We wilen onze excuses aanbieden aan pc-spelers van Resident Evil Revelations 2 die een lokale coöpmodus verwachtten. Het was niet de bedoeling dat de modus in deze versie zat, maar deze stond wel in de productbeschrijving op Steam. [...] We kijken naar de zaak en naar mogelijke oplo ingen." Capcom zegt binnenkort met meer informatie te komen.

De pc-versie van Resident Evil Revelations 2 miste bij de lancering op 25 februari lokale coöp. De productbeschrijving op Steam vermeldde echter dat het spel deze functie wel zou hebben. Capcom paste de beschrijving later aan. De uitgever zei toen: "De besli ing om een enkel scherm prioriteit te geven [boven lokale multiplayer] is gemaakt om een stabiele ervaring te garanderen voor een scala aan pc-instellingen en apparaten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou