Logo's uit gelekte Grand Theft Auto 6-beelden zijn in GTA Online gespot

Logo's uit gelekte Grand Theft Auto 6-beelden zijn in GTA Online gespot

Logo's die eerder dit jaar te zien waren in de uitgelekte beelden van Grand Theft Auto 6, zijn nu ook gevonden in GTA Online.

Eerder dit jaar publiceerde iemand diverse filmpjes van een vroege versie van Grand Theft Auto 6, waaruit onder andere blijkt dat het spel zich in Vice City afspeelt en dan er ten minste twee hoofdpersonages zijn. 

Een fan toont nu op Twitter dat hij enkele logo's heeft gevonden in GTA Online die in de gelekte beelden al getoond werden. Het gaat om het Metro Mule-logo - dat in 2018 aan GTA Online via de Arena War-update werd toegevoegd - en de Vice City Mambas-decal als onderdeel van de LS Tuners-update.

Opvallend is dat beide logo's niet bestonden toen Grand Theft Auto: Vice City uitkwam. Ze zouden echter wel in de gelekte GTA 6-beelden voorkomen. Het lijkt er dus op dat Rockstar in GTA Online al geruime tijd hints plaatst naar de nieuwe Grand Theft Auto-game. Het is ook mogelijk dat Rockstar deze logo's als placeholders heeft gebruikt in de vroege versie van GTA 6, maar opvallend is het wel, aangezien de game zich volgens de gelekte beelden in Vice City afspeelt.

Officieel is er nog nagenoeg niets bekend over Grand Theft Auto 6, alleen dat het spel in ontwikkeling is. Het is ook niet bekend wanneer Rockstar Games meer informatie onthult of de eerste beelden naar buiten brengt.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

C'Mon Rockstar ik wil de eerste trailer van Grand Theft Auto VI, ik voel me net Cartman die op de Nintendo Wii wacht.

0
test

@TommyVercetti Ik voel me net Coola die op een nieuwe Ubisoft game wacht! Grapje Coola, maar ik kan ook niet wachten op GTA6.

0
test

@Bteqq haha

0

@Bteqq Witcher boeken >>>>> witcher serie >>>>> witcher 3

0
test

@TommyVercetti Het is nu buiten koud genoeg om je te laten invriezen. En dan ontdooi je 1000 jaar later en dan kan je gta500 spelen

0
test

@chefry en de ps6 kopen :P

0
test

@chefry GTA VR Infinite Universes iets in die richting.

0

Aanbevolen voor jou