Logo Kojima Productions van Silent Hills/P.T.-website verwijderd | Gamer.nl

Logo Kojima Productions van Silent Hills/P.T.-website verwijderd | Gamer.nl

Het Kojima Productions-logo is verdwenen van de Silent Hills/PT-website. Voorheen stond het Kojima Productions-logo naast het Fox Engine-logo; alleen laatstgenoemde staat nu nog op de website.

Website GameSpot vroeg uitgever Konami wat dit betekent voor de samenwerking met Hideo Kojima en Guillermo del Toro, en kreeg het volgende antwoord: “Konami is gewi eld van een studio- naar een hoofdkantoor-georiënteerde organisatie, dus [Kojima Productions] staat niet meer vermeld als studio. Op het moment zijn er geen andere mededelingen.”

Conflict
Een anonieme bron stelde eerder dat Kojima na de ontwikkeling van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain de Japanse uitgever gaat verlaten. De reden voor het mogelijke vertrek zou een macht trijd zijn tu en Kojima en Konami.

Kojima stelde later in een verklaring op de website van Konami 100 procent betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van Metal Gear Solid 5. Hij schreef dat hij het de beste game uit zijn carrière wil maken. 

Kojima Productions veranderde onlangs zijn naam in Konami Los Angeles Studio. Dit lijkt dan ook de reden te zijn waarom het oude logo is verdwenen. Er zijn echter geen verdere aanwijzingen dat het verwijderen van het logo iets te maken heeft met het mogelijke conflict tu en Kojima en Konami.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou