Loadouts zijn nu beschikbaar in Call of Duty: Warzone 2

Loadouts zijn nu beschikbaar in Call of Duty: Warzone 2

Mensen kunnen in Call of Duty: Warzone 2 sinds een gisteren uitgekomen update loadouts kopen.

Zogenaamde 'loadout drops' waren wel beschikbaar in de eerste Warzone. Hiermee konden spelers toegang krijgen tot hun complete vooraf bepaalde wapensets, inclusief vrijgespeelde upgrades en perks, zonder de speelmap rond te hoeven zoeken naar wapens en materialen. In Warzone 2.0 zat deze optie tot gisteren echter niet, tot ongenoegen van veel spelers.

Mensen kunnen nu dus ook in Warzone 2.0 hun loadout verkrijgen tijdens een potje. Dat doen ze door bij koopstations 8.000 dollar in de solomodus, 16.000 dollar in de duomodus, 24.000 dollar in de triomodus en 32.000 dollar in de quads-modus uit te geven aan een 'loadout drop-granaat'. 

Ontwikkelaar Raven Software heeft gemeld dat het afhankelijk is van de feedback van spelers en de "algemene impact" op de ervaring in Warzone 2.0 of loadouts ook daadwerkelijk voor altijd beschikbaar blijven in Warzone 2.0.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is Warzone 2 eigenlijk gewoon Warzone 1 met een nieuwe map en loadouts of is het een volledig nieuwe install met nieuwe grafische settings om te tweaken enzo?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 Cool, even testen dan maar. Ik hoop gewoon dat de het grafisch wat beter oogt want het vorige dee lhad het probleem dat de anti-aliasing alles blurry maakt, zette je hem lager zat heel de wereld vol kartels dus het was kiezen tussen deze 2 opties. Ik game op een 1440p screen met een rtx 3070 btw.

0
test

@Patrick Verbist Het is een volledig nieuwe install, je kreeg nog wel je cod coins mee van Warzone1. Maar voor de rest is het nieuw. Veel dezelfde settings maar ook nieuwe, voor console en pc. Menu structuur is nog wel ontzettend wennen, beetje een zooitje.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@-JK- Well, that's exciting...Ik probeer hem alvast. Thx ;)

0
test

Loadouts waren al wel beschikbaar, maar dan alleen via drops uit een vliegtuig die na verloop van tijd over de kaart vliegt. en iedereen kon toen elke box looten, die verdwijnt dan ook niet. Ze verdwijnen dan wel van de kaart, maar staan nog op de plaats waar ze zijn gevallen. Dit was tot heden de enige manier om aan je perks te komen. Het was ook al mogelijk om een loadout wapen te kopen in de shop voor 5000. voor 2 wapens ben je dan 10k kwijt alleen heb je nog geen perks, die zitten pas bij je loadout.

0

@-JK- Volgens mij ook als je een fortress helemaal cleared had

0

Aanbevolen voor jou