LMA Manager wordt gezien als de beste voetbalmanagementsimulatie die je kunt krijgen op een spelcomputer. De vorige LMA Manager games verkochten dan ook erg goed.

LMA Manager 2002 zal exclusief op de PlayStation2 verschijnen en beloofd een solide opvolger te worden. Het spel is geheel overnieuw geprogrammeerd, ten behoeve van de PlayStation2. De game zal, net als zijn voorgangers, geen gebruik maken van eindeloze tabellen, maar zal alles in een frisse lay-out plaatsen. De Nederlandse competitie valt natuurlijk weer niet te managen, maar wel kun je aan de slag met alle clubs uit de Engelse, Schotse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Franse competitie.

Iedere voetbalfan denkt het leiden van hun favoriete team natuurlijk beter te kunnen dan de echte trainer, en met LMA Manager 2002 krijgen gamers de kans hun ideeën en tactieken in de praktijk te brengen.

LMA Manager 2002 is volledig opnieuw geprogrammeerd voor het consolepubliek van de PlayStation 2. Het spel is zo gecreëerd dat het voor iedere voetbalfan toegankelijk is, terwijl het tegelijk genoeg diepte biedt om zelfs aan de eisen van de meest verwende virtuele managers tegemoet te komen. Het spel bevat bovendien vrijwel alle Europese clubs, stadions en spelers van het voetbalseizoen 2001-2002. Voor diegenen die het voetbalcommentaar in Engeland beter vinden is er ook goed nieuws: de BBC commentator Gary Lineker (de Hans Kraay sr. van de Engelse TV, zeg maar) zal samen met Alan Hansen er voor zorgen dat je je niet zult vervelen tijdens de hoogtepunten van de wedstrijden die je te zien krijgt.