Livestream vandaag toont eerste dlc voor Cyberpunk 2077

Livestream vandaag toont eerste dlc voor Cyberpunk 2077

In een livestream later vandaag wordt de eerste downloadbare content van Cyberpunk 2077 voor het eerst getoond getoond.

De livestream wordt vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op het Twitch-kanaal van de ontwikkelaar en draait voornamelijk om de aankomende update 1.3 voor de game, maar er wordt dus ook aandacht aan nieuwe, aankomende content besteed.

Met de aankomende patch 1.3 wordt onder andere een verbeterde minimap toegevoegd aan de game. De minimap in zijn huidige vorm is niet handig om te gebruiken omdat het maar een relatief klein gebied laat zien, maar de nieuwe versie die met de aankomende update wordt toegevoegd is verder uitgezoomd en dus handiger in gebruik. 

Tijdens de livestream moeten ook andere verbeteringen die met de patch worden doorgevoerd uitgelicht worden. Zo is de UI van een update voorzien om het duidelijker te maken of spelers voor Angel of Skye kiezen wanneer ze het Clouds-gebouw bezoeken tijdens de Automatic Love-quest. Ook komt er een goedkopere optie om perks te resetten. De verbeteringen zijn in onderstaande video's te bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik houd het niet zo bij dus misschien domme vraag, maar is de hoofd game al gerepareerd ?

0
test

@ebiker Ik heb het zelf niet gespeeld, maar volgens mij heb ik vernomen dat hij al een stuk stabieler is dan de launchversie. In hoeverre moet ik je verschuldigd blijven. Persoonlijk wacht ik nu liever op een next-gen patch, nu ik toch al zo 'laat' ben.

0
test

@MichelMusters Mocht je de game al hebben en in het bezit zijn van een Xbox SX of PS5 dan kan ik je van harte aanbevelen om toch gewoon te gaan spelen, die next-gen patch komt voorlopig toch nog niet. Op de genoemde systemen ziet de game er toch al erg goed uit en draait het gewoon prima! De glitches/bugs gaan opzeker ook gewoon nog aanwezig zijn bij een eventuele next-gen versie. De sfeer, het gave ontwerp van de stad, de cast, de manieren om de talloze (side)missies/freelance klussen te tackelen en het zoeken naar steeds iets betere wapens/armor/componenten is gewoon dik in orde. De mindere aspecten hangen prima in balans met de gave momenten vind ik. Zit zelf op de PS5 en vermaak me echt prima. Geen moment spijt van m'n aankoop!

0
test

@ebiker hangt er vanaf over welk platform je het hebt. Op de PS4 en xone zijn de framerates wel stabieler, maar ze hebben bijna alle voetgangers uit de stad verwijderd. Op die manier voelt de game niet aan zoals bedoeld. Op ps5 en series x is dit ook zo omdat deze via backwards compatible modus werken. Ik zou wachten op de next gen release of gewoon de pc versie (die ik heb gespeeld en ik moet zeggen dat ik enorm van de game genoten heb)

0
test

@do365nic voetgangers verwijderd van xbox nee gap die heeft er juist heel veel, en series x heeft zelfs ook een resolutie mode en performance mode die ps5 niet heeft. Hij draait op pro en ps5 een stuk beter door de mindere voetgangers, maar deze zitten nog steeds op one x series en series x over de xbox one durf ik niet zeker te zeggen.

0
test

@ebiker check digital foundry over de laaste update zie je percies wat welke console doet, speel hem op series x en vind de game heerlijk maar fps moet nog iets beter vind ik.

0

Laat ze nou maar eerst de game zelf fixen.. ongelofelijk dit, komen ze al met een DLC terwijl veel van de beloofde functies er nog niet eens in zitten. Normaal betaal je voor een game in early access maar 20 euro ofzo

0

@Sall3mander het probleem is alleen dat ze die DLC natuurlijk ook beloofd hebben. Denk dat ze nu een goede middenweg proberen te vinden. Al ben ik het verder wel met je eens hoor. Totdat de next-gen patch niet komt, schaf ik die game niet aan.

0

Aanbevolen voor jou