PU Stream
Warzone.jpg

Live vanaf 19:00: De finale van de Warzone Beneluxe Battle!

Wie gaat er met de prijzenpot vandoor?

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De tijd is eindelijk daar! De dag van de finale van de Warzone Benelux Battle is aangebroken! De finalisten van dit Level-up-toernooi strijden voor een prijzenpot van wel 5000 euro! Wie gaat er vanavond met deze prijzenpot vandoor?

Mede dankzij de partners Astro en bol.com organiseert onze zusterwebsite PowerUnlimited de Warzone Benelux Battle: een Trio’s toernooi dat verdeeld is over drie speeldagen. Vandaag spelen we de tweede kwalificatie van dit Warzone-toernooi en de 25 beste teams plaatsen zich voor de grote finale van vrijdag 10 juli.

Elke toernooironde bestaat uit drie rondes van 1 uur. In elke ronde krijgen de teams kort van tevoren een unieke clantag (via de toernooipagina, Discord en Twitch) en vanaf dan heeft het team de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Gedurende elke ronde mogen teams zoveel potjes starten als ze willen, maar van slechts één van deze potjes mag de score en de eindklassering worden ingestuurd. Vervolgens stuur je de foto's van je scores op via het scoreformulier dat je kunt vinden in de regels. De puntenverdeling voor je prestaties gaat als volgt:

Een win telt voor 25 punten.

Plaats 2: 20 punten.

Plaats 3: 18 punten.

Plaats 4 & 5: 15 punten.

Plaats 6-10: 10 punten.

Plaats 11-15: 7 punten.

Plaats 16-20: 5 punten.

Plaats 21-30: 3 punten.

Daarnaast levert iedere kill één punt op.

Per kwalificatie plaatsen de beste 25 teams zich voor de finale. Je mag als speler alleen meedoen met 1 team, meedoen met een ander team, het aanmaken van een dubbel account of extra team om dit te omzeilen mag niet, op straffe van uitsluiting van jou en je team.

Dit artikel delen:

Lees meer

Geef mij naast een tutorial ook een opfriscursus in games Minecraft stopt ondersteuning voor oudere smartphones
0

Reacties op: Live vanaf 19:00: De finale van de Warzone Beneluxe Battle!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.