Nieuws
Rocket League Level Up Toernooi

Live om 18:30 uur: het Level Up Rocket League Melee-toernooi!

Wie wordt de absolute Rocket League kampioen?

Geschreven door Rodney Feteris op
De bandjes zijn warmgedraaid en de tank zit vol. Kortom, wij zijn helemaal er helemaal klaar voor! Om 18:30 uur vanavond gooien we de turbo erop en gaan we met maar liefst honderd teams de strijd aan om mooie prijzen te winnen in het Rocket League Melee-toernooi!

Als je niet onder een steen hebt geleefd de afgelopen maanden heb je vast meegekregen dat Rocket League gratis speelbaar is, en dat is natuurlijk reden genoeg om een dik toernooi te organiseren! In teams van drie gaan we de strijd met elkaar aan om uit te maken welk team zich tot de absolute koningen en koninginnen van het autovoetbal mogen slaan. Dat doe je natuurlijk niet voor niks, want dankzij onze vrienden van Cooler Master kunnen we een hoop mooie prijzen weggeven!

Rocket league aerial action

Regeltjes, regeltjes

Het lekkere aan Rocket League is dat de game crossplay ondersteunt, waardoor iedereen met ook maar een beetje machine (lees: PlayStation 4, Xbox One of PC) de game kan draaien en dus mee kan doen aan het toernooi. Dit houdt wel in dat de mogelijkheid bestaat dat je tegen teams op andere platformen speelt, dus zorg ervoor dat je elkaar toevoegt via het Epic-account!

De poulefase wordt gespeeld in poules van vier teams. Ieder team speelt twee keer tegen de andere teams, waardoor je zes wedstrijden in totaal speelt. Iedere match wordt gespeeld in een 'best-of-3' format van 5 minuten per potje, wat dus betekent dat je twee van de drie potje moet winnen. De twee beste teams uit de poule gaan door naar de knock-outfase en het bracket wordt na de poulefase gepubliceerd op de website van Level Up.

Misschien nog wel het belangrijkste van alles: vergeet niet in te checken! Wanneer jouw team een uur voor aanvang van het toernooi niet is ingecheckt, vervalt de inschrijving. Zorg er dus voor dat je ruim van te voren incheckt door op de grote blauwe knop rechts op de pagina te drukken.

Rocket League ball explosion

Strijden om de prijzen

Een toernooi is natuurlijk niet compleet zonder een dikke prijzenpot en daar hebben wij met dank aan Cooler Master voor kunnen zorgen! Voor plek 1, 2 en 3 liggen een paar mooie stukken gaming-hardware te wachten en die wil je natuurlijk dolgraag in de wacht slepen. Doe dus vooral je best en maak kans op:

Eerste plek: Voor ieder teamlid een MK750 gaming keyboard (ter waarde van 159,99 euro)

Tweede plek: Voor ieder teamlid een MH650 gaming headset (ter waarde van 79,99 euro)

Derde plek : Voor ieder teamlid een MM710 gaming muis (ter waarde van 49,99 euro)

Live op de eerste rang

Zo, nu alle praktische zaken zijn behandeld, wil je natuurlijk weten waar je dit spektakel kan volgen. Je raadt het al, dat kan via het Twitch-kanaal van Power Unlimited. Daar zullen niemand minder dan Cody, Brutus en sfeermaker Jacco je voorzien van een onvergetelijke avond!

Dit artikel delen:

Lees meer

Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5 Bekijk hier gameplaybeelden van Demon's Souls
0

Reacties op: Live om 18:30 uur: het Level Up Rocket League Melee-toernooi!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.