Live-action scènes Quantum Break staan niet op gamedisc | Gamer.nl

Live-action scènes Quantum Break staan niet op gamedisc | Gamer.nl

De live-action scènes in Quantum Break maken geen deel uit van de content op de gamedisc. Dit laat ontwikkelaar Remedy weten. 

De gamelevels in Quantum Break volgen de hoofdrolspeler in de game. De live-action scènes voor het spel leggen het verhaal uit van de antagonist in het spel. De keuzes die spelers maken in het spel, hebben invloed op de live-action scènes. Om ruimte op de disc en hard drive te besparen, worden de live-action scènes gestreamd.

“We hebben 40 variaties als het aankomt op deze scènes waarin de keuze van de speler het verhaal doen veranderen. We hebben ook nog zogeheten ‘Quantum Ripples’ die geheime scènes ontgrendelen”, zegt de narrative designer van Remedy, Greg Louden.

“De lengte van de live-action show kan veranderen op basis van de besli ingen die de speler maakt. Sommige afleveringen zijn daardoor langer en sommige zijn korter. Het evolueert constant en dat is waarom we het gaan streamen. Toen we realiseerden hoe groot de data was, wisten we dat we een stap terug moesten doen en een goede oplo ing moesten vinden. Dit klonk logisch voor ons.” 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou