Live-action film van Far Cry 5 op YouTube geplaatst | Gamer.nl

Live-action film van Far Cry 5 op YouTube geplaatst | Gamer.nl

Ubisoft heeft een live-action film gepubliceerd over het verhaal van Far Cry 5. Eerder was de half uur durende film, genaamd Inside Eden’s Gate, alleen te zien voor abonnees van Amazon Prime, maar nu staat deze ook live op het YouTube-kanaal van Ubisoft.

In Inside Eden’s Gate gaan de vloggers Sarah, Hannah en Alex op avontuur naar de fictieve plek Hope County in de Amerikaanse staat Montana, waar Far Cry 5 zich tevens afspeelt, om hun vriend Mark te helpen. Alex heeft namelijk van Mark gehoord dat de stad wordt geleid door de sektarische groep 'The Project at Eden’s Gate' en dat sindsdien verschillende inwoners vermist geraakt, waaronder Marks zusje Lenny.

Bekijk hieronder de volledige Inside Eden’s Gate-film. De korte film duurt in totaal iets meer dan dertig minuten.

Verder heeft ontwikkelaar Ubisoft woensdag bekendgemaakt dat Far Cry 5 de bestverkopende game is uit de gameserie. Het bedrijf achter de serie laat weten dat de eerste week van Far Cry 5 twee keer zoveel exemplaren heeft verkocht dan Far Cry 4 en is daarmee de snelst verkopende titel uit deserie ooit.

Binnen de eerste week sinds lancering heeft de game al zo'n 310 miljoen dollar opgehaald en heeft daarmee de beste gamelancering binnen Ubisoft na Tom Clancy's The Division. De ontwikkelaar laat weten dat meer dan de helft van de exemplaren digitaal zijn aangeschaft, Eerder deze week kwamen we al met het nieuws dat Far Cry 5 meer dan een half miljoen keer verkocht is op Steam.

Ook deelt Ubisoft een overzicht met allerlei statistieken over Far Cry 5. Zo is de game in totaal al meer dan 55.000 uur gestreamd via Twitch en heeft het op YouTube al meer dan 117 miljoen views weten te halen.

Far Cry 5 kwam 27 maart uit voor PS4, Xbox One en pc. In de Story-mode, die zo’n 25 uur duurt om uit te spelen, moeten verschillende personages de fictieve plek Hope County in de Amerikaanse staat Montana verlo en van de sektarische groep 'The Project at Eden’s Gate' die de plaats teistert. Far Cry 5 heeft, net als zijn voorganger, een geheim einde aan het begin van het spel, waardoor de game binnen maar liefst tien minuten uit te spelen is. In onze review kreeg de game een 7,5 van Gamer.nl-redacteur Thijs.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou