LittleBigPlanet-update laat vier spelers online levels maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast het toevoegen van de nieuwe Online Create-functionaliteit heeft ontwikkelaar Media Molecule ook bestaande onderdelen op de schop genomen. Zo worden spelers die dicht bij elkaar wonen eerder online samengevoegd, waardoor problemen met lag grotendeels verholpen moeten worden. Ook is het mogelijk om uitnodigingen om online te spelen automatisch af te wijzen.

Back-up

Het save-systeem is tevens aangepast, waardoor een back-up van een profiel gemaakt kan worden. In die back-up worden de progre ie in de game en zelfgemaakte levels bijgehouden. Met behulp hiervan kan een profiel of level eventueel gekopieerd worden naar een andere PlayStation 3. Daarnaast is de ruimte voor opgeslagen foto's en kostuums verdubbeld.

Een volledige lijst met alle verbeteringen kan gevonden worden op de officiële LittleBigPlanet-site.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou