LittleBigPlanet 2 op 19 januari in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij Media Molecule "heeft iedereen harder gewerkt dan de elven van de Kerstman en we zijn trots om aan te kondigen dat de game 100 procent af is", schrijft Pavey. In Australië en in Nieuw-Zeeland moeten ze een dagje langer wachten. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland komt de game op 21 januari uit.

LittleBigPlanet2

LittleBigPlanet 2 is een game die volledig draait om creatie. Dit betekent dat spelers talloze mogelijkheden krijgen om eigen levels te maken. LittleBigPlanet 2 is net als het eerste deel in de eerste plaats een platformgame. Nieuw ten opzichte van het eerste deel is dat er ook andere genres om de hoek komen kijken, zowel bij het spelen als creëren. Zo zal hoofdrolspeler Sackboy niet alleen moeten lopen, springen en grijpen in verschillende platformlevels, maar moet hij ook racen, schieten, koken en meer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou