Nieuws
Little Orpheus

Little Orpheus verschijnt op 13 september op pc en consoles

Game kwam in 2020 al uit op Apple Arcade

Geschreven door Michel Musters op
De pc- en consolerelease van Little Orpheus is op 13 september.

Dat hebben ontwikkelaar The Chinese Room en uitgever Secret Mode aangekondigd. De game komt op die dag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Het spel had eigenlijk al op 1 maart uit moeten komen, maar werd uitgesteld vanwege de invasie van Oekraïne door Rusland. De uitgever en ontwikkelaar vreesden dat bepaalde content in de game toen niet gepast zou zijn. Het spel kwam in 2020 al uit op Apple Arcade.

Little Orpheus speelt zich af in de jaren 60. Waar de mensheid probeert een man op de maan te krijgen, duikt Ivan Ivanovich met een verkenningscapsule - de Little Orpheus - via een vulkaan richting de kern van de aarde. Drie jaar later keert hij terug en claimt hij de aarde te hebben gered. Het spel vertelt wat er in de tussentijd met Ivanovich is gebeurd.

Dat resulteert in een kleurrijke sidescroller geïnspireerd door klassieke films als Flash Gordon en The Land that Time Forgot. De game bevat platformelementen en toegankelijke puzzels, alsmede een soundtrack van BAFTA-winnares Jessica Curry en Jim Fowler. De console- en pc-versie bevat de extra bonusepisode A Rush of Onion to the Head. 

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Skatecultuur in games Death Stranding komt mogelijk naar Game Pass voor pc
0

Reacties op: Little Orpheus verschijnt op 13 september op pc en consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.