Nieuws
Secrets of the Maw

Little Nightmares: Secrets of the Maw-uibreiding verkrijgbaar

Een parallelle ervaring

Geschreven door Eline Oosterloo op
Het eerste hoofdstuk van Little Nightmares-uitbreiding Secrets of the Maw is nu verkrijgbaar op Steam, Playstation Network en Xbox Live.

Little Nightmares, een puzzel-horror adventure uitgebracht door Bandai Namco Entertainment, heeft het eerste deel van de Secrets of the Maw-uitbreiding ontvangen. In het nu speelbare hoofdstuk The Depths, kunnen spelers een parallel verhaal volgen waarin het originele verhaal van een nieuw perspectief kan worden beleefd. In totaal zullen er drie nieuwe hoofdstukken worden toegevoegd aan het verhaal.

Het tweede hoofdstuk van de uitbreiding, genaamd The Hideaway, zal in november uitgebracht worden. Het laatste onderdeel van Secrets of the Maw komt uit in januari 2018. Het uitgebrachte hoofdstuk heeft een prijskaartje van 3,99 euro. Daarnaast is de volledige uitbreiding verkrijgbaar voor 9,99 euro .

De horrorgame Little Nightmares verscheen dit jaar op 18 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier de Little Nightmares-review van gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr Vrijdag: Vr-sporten NES-emulator duikt op in systeemsoftware Nintendo Switch
2

Reacties op: Little Nightmares: Secrets of the Maw-uibreiding verkrijgbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 7 juli 2017 17:17
  Net in de aanbieding opgehaald op de Xone.. wist heel niet dat er uitbreidingen zouden komen.. Aangezien de grootste kritiek 'te kort' was is dit wel mooi meegenomen.,

  Wat ik mij wel afvraag.. ik had gisteren een update van +/- 1 GB… zouden ze dan echt het spel verbeterd hebben,.. of is dat die extra episode die je unlocked als je betaald.. zou een beetje krom zijn.. mocht je hem niet willen (is nu geen sprake van denk) kost het je toch ongewild 1 GB tje.. anyone??

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  AGxKiiNG

  • 10 juli 2017 11:46
  Top! Vanavond eens onder handen nemen na een lange dag werken eventjes de ontspanning opzoeken!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.