Liquidatie 38 Studios kan 'tientallen miljoenen' opleveren | Gamer.nl

Liquidatie 38 Studios kan 'tientallen miljoenen' opleveren | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

38 Studios had een lening bij de staat uitstaan van 75 miljoen dollar en kon deze niet terugbetalen. "We hebben afgelopen dagen discu ies gehad met investeerders en ze waren, en zijn naar mijn weten nog steeds, in discu ie over substantiële bedragen. [...] Ik kan zeggen dat discu ies die we gehad hebben over tientallen miljoenen gingen", aldus Chafee. De gouverneur zegt zoveel mogelijk belastinggeld terug te willen krijgen middels de liquidatie.

Eerder werd al bekend dat een deel van het team van zusterbedrijf Big Huge Games voor Epic gaat werken onder de naam, Epic Baltimore. Epic-baas Mark Rein heeft tegenover Eurogamer gezegd dat de nieuwe studio met een van de intellectuele eigendommen van Epic gaat werken. Een vervolg op Reckoning: Kings of Amalur wordt niet gemaakt want de rechten op die franchise liggen bij de staat, Rhode Island.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou