Lionsgate-CEO: 'We kunnen een AAA-game maken van John Wick'

Lionsgate-CEO: 'We kunnen een AAA-game maken van John Wick'

Lionsgate-CEO Jon Feltheimer zegt dat het bedrijf voorstellen indient voor een AAA-game gebaseerd op John Wick.

Dat maakt de CEO bekend tijdens een gesprek met investeerders. Ondanks het enthousiasme wilde Feltheimer en niet veel over kwijt. "Ik wil hier niet op de zaken vooruitlopen, maar we denken dat er een groot AAA-spel gemaakt kan worden van 'John Wick'. We hebben voorstellen ingediend. We zijn zeker geïnteresseerd om dat verder te brengen, maar daar wil ik op dit moment niets meer over zeggen."

De enige game die momenteel op de John Wick-franchise is gebaseerd, is John Wick Hex uit 2020. John Wick Hex is ontwikkeld door het Britse Bithell Games en diende als een verhalende prequel voor de filmserie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het een game als Cyberpunk is ja. Dat gaat zoveel tijd en geld kosten dat ik er weinig hoop in zie om eerlijk te zijn. Vraag is: krijg je Keanu zo gek om NOG een massale game te moeten doen. Zonder hem hoef je het niet eens te proberen.

0
test

John Wick is een bad ass muthafucka, maar hou het lekker bij de film franchise. Die hex game was niet verkeerd op PS PLUS, best wat uurtjes zoet mee geweest. Maar denk niet dat er genoeg animo is voor een AAA game Daarnaast hoeveel film games zijn er echt waard te herinneren?! Kun je op 1 hand tellen

0

Aanbevolen voor jou