Nog voor de game in de winkelschappen ligt, kondigt Lionhead Studios vandaag al aan dat er een patch ter download zal worden opengesteld voor, of tijdens de lancering van de game. Op 6 oktober kan men de patch downloaden van het net.

"As you might also already have read in the transcript from the developer chat; we will be releasing a patch on 6th October. This patch is not critical either but we feel it will improve the strategy aspect of the game. Currently this patch should be ready on Thursday (6th October 2005) and if possible, we'll release it earlier."De Patch verhelpt niets kritieks, maar voegt volgens Lionhead zelf een hoop toe aan het strategische aspect van de game.

Naar aanleiding van speculatie op het internet omtrent de release datum van Black & White 2, heeft Lionhead Studios ook bekend gemaakt dat Black & White 2 op 7 oktober in Amerika, Ierland en de UK zal worden uitgegeven en vanwege vertragingen bij de uitgever van Lionhead Studios, zal de game bij ons een week later op de planken liggen.

Op 14 oktober kan je wederom kiezen tussen goed of kwaad en je eigen taktieken volgen als het aankomt op het zijn van een god of een duivel voor je mensen.