Link's Awakening nu verkrijgbaar via 3DS eShop | Gamer.nl

Link's Awakening nu verkrijgbaar via 3DS eShop | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eShop voor de Nintendo 3DS lanceerde eerder vandaag via een update, al schijnt dat niet zonder problemen gebeurd te zijn. Verschillende gebruikers zouden te maken hebben gekregen met foutmeldingen.

Nintendo komt in de komende maanden met meer speciale acties rondom Zelda. Zo wordt in september gratis The Legend of Zelda: Four Swords beschikbaar gesteld voor DSi-Ware en komen er in de verschillende regio's concerten waarbij een orkest muziek van Zelda speelt. Deze concerten vinden later hun weg naar een cd die met de release van Skyward Sword voor de Wii eind dit jaar beschikbaar komt. Ook krijgt laatsgenoemde een speciale gouden Wii-afstandsbediening.

Tot slot kunnen Nintendo Club-leden die het later deze maand te verschijnen Ocarina of Time 3D voor de 3DS aanschaffen en registeren op de Club-website, een gratis soundtrack van het spel verwachten. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou