Nieuws

Linkle was oorspronkelijk Link’s jongere zus

Eiji Aonuma legt ontwikkelproces uit

Geschreven door Aida . op

Het nieuwe Hyrule Warriors Legends-personage Linkle werd oorspronkelijk geïntroduceerd als Link’s zus. Dit heeft Eiji Aonuma aangegeven in een interview met IGN. 

“Koei Tecmo stelde eerst voor om Linkle de jongere zus van Link te maken in de Wii U-versie van Hyrule Warriors”, zegt Aonuma. “Maar we vonden dat dit niet aansloot bij het concept van Aryll uit The Wind Waker – zij is de enige die ooit de rol van Link’s zus heeft gespeeld.”

In Hyrule Warriors Legends is besloten Linkle toe te voegen als een meisje met heldachtige aspiraties en niet als zus van Link. “Dit was een nieuwe en volledig unieke achtergrond binnen de serie en we dachten dat Linkle bij zou dragen aan de diversiteit van het spel.” Aonuma geeft daarnaast aan dat ze Linkle in het achterhoofd houden voor toekomstige Zelda-titels. “Ze lijkt best op haar plaats in de wereld van alle Zelda-games.”

Volgens Aonuma wordt er overweldigend positief gereageerd op de introductie van Linkle in Hyrule Warriors Legends. Het spel is de 3DS-versie van Hyrule Warriors op de Wii U en verschijnt in maart volgend jaar. 

Bron: IGN

Dit artikel delen:

Lees meer

Lucasfilm is Star Wars 1313 niet vergeten Fifa 15 en Fallout 4 meest besproken games op Facebook dit jaar
0

Reacties op: Linkle was oorspronkelijk Link’s jongere zus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.