LinkedIn-profielen Microsoft-medewerkers noemen nieuwe Xbox | Gamer.nl

LinkedIn-profielen Microsoft-medewerkers noemen nieuwe Xbox | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsofts Jeff Faulkner is vanaf januari 2011 creative director van de "Xbox Next Gen", zo viel te lezen op zijn profiel. Zijn collega Jonathan Harris is senior creative director en zou zich bezig houden met "het ontwerpen van entertainment van de volgende generatie".

Patrick Corrigan's profiel meldde dat hij de gebruikersinterface ontwikkelt, voor "de volgende generatie Xbox, verspreid over alle vormen van media". Tot slot stond op het profiel van de stagiair hardware Joe Langevin dat hij voor de nieuwe console werkt aan het voorkomen van "elektromagnetische storingen". 

Microsoft heeft officieel nog niets naar buiten gebracht over een eventuele nieuwe Xbox-console. Wel zouden first-party ontwikkelaars als Lionhead en Rare al werken aan de eerste games voor het nog onaangekondigde apparaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou