Line-up van Indigo 2018 aangekondigd | Gamer.nl

Line-up van Indigo 2018 aangekondigd | Gamer.nl

De line-up voor de negende editie van Indigo is bekendmaakt door de organisatie. De gamebeurs voor onafhankelijke ontwikkelaars wordt zoals gewoonlijk mogelijk gemaakt door de Dutch Game Garden en vindt op 29 juni plaats in Speys Jaarbeurs te Utrecht.

Naar de gamebeurs komen entertainment-games, maar ook reality-games, studentprojecten en nog meer. Er zijn uiteraardveel Nederlandse ontwikkelaars aanwezig, maar ook zijn er teams uit onder andere Iran, Amerika, Canada en Italië. De beurs heeft tevens speciale virtual reality-ruimtes, waar bezoekers hun gang kunnen gaan. Het programma bevat presentaties over de Unreal Engine en aan het eind van de dag wordt er een winnaar van de Indigo Award bekendgemaakt. Deze gaat naar de studio die de meeste stemmen krijgt van de bezoekers. Ook viert de Dutch Game Garden zijn tienjarig bestaan tijdens de gamebeurs.

Tijdens het evenement kan men bijvoorbeeld KIN spelen, een vr-game ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar House of Secrets. Deze kleurrijke virtual reality-puzzelplatformer laat spelers een oude, vergane beschaving ontdekken. Het volledige programma is te bekijken via de website van Dutch Game Garden. Het event kan 29 juni gratis worden bezocht. Men kan zich hier alvast registreren.

In onze special van vorig jaar kan je lezen over de ervaringen van Gamer.nl-redacteur Erwin Vogelaar en de games die hij allemaal heeft gezien op Indigo.

Meer over Indigo 2017:

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou