Line-up voor Xbox Game Pass in januari en februari onthuld

Line-up voor Xbox Game Pass in januari en februari onthuld

Microsoft heeft de line-up voor Game Pass in de rest van januari en de eerste helft van februari uit de doeken gedaan.

Zoals gisteren tijdens de Developer_Direct aangekondigd werd, is Tango Gameworks kleurrijke nieuwe game Hi-Fi Rush nu beschikbaar op Game Pass voor Xbox Series, pc en cloud. Gisteren werd ook al bekendgemaakt dat GoldenEye 007 aanstaande vrijdag naar Game Pass voor console en cloud komt.

Op 30 januari volgt Roboquest voor console. Op 31 januari worden er nog eens drie games toegevoegd: Age of Empires 2: Definitive Edition voor console en cloud, Inkulinati voor console, pc en cloud en JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R voor console, pc en cloud.

Op 2 februari worden Darkest Dungeon (console, pc en cloud) en racegame Grid Legends (cloud) toegevoegd. De Game of the Year-editie van Hot Wheels Unleashed volgt op 7 februari.

Op 31 januari worden er - zoals eerder al duidelijk werd - vier games van de service afgehaald. Het gaat om Donut County (console, pc en cloud), Telling Lies (console, pc en cloud), Worms WMD (console, pc en cloud) en Taiko no Tatsujin: The Drum Master (console en pc). Lees op Xbox Wire meer over de Game Pass-spellen.

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hi-fi Rush vanochtend een stuk gespeeld, zeer leuke game met met unieke gameplay. Darkest Dungeon ben ik ook een liefhebber van. Golden Eye ben ik bijna bang om te spelen, ik hoop dat het niet de herinnering aan de game kapot maakt.

0
test

@fonsrutte die mening over goldeneye deel ik wel. Zulke mooie herinneringen aan.

0
test

@Carnitez originele versie vorige jaar nog gespeeld op de N64, was echt vreselijk terwijl ik vroeger echt een fan van deze game was. Alleen 2D games verjaren goed vind ik eigenlijk.

0

Aanbevolen voor jou