Tijdens de E3 show hebben we zo goed als Nintendo's hele line-up voor de Wii en de DS gezien. Dat vertelde Nintendo's Cammie Dunaway in een interview met Wired gisteren.

Gamers die nog een greintje hoop in zich hadden op nog onaangekondigde titels die dit jaar uit zouden kunnen komen op Nintendo's console, kunnen die hoop rustig loslaten. "Je hebt Nintendo's line-up voor 2008 zo goed als gezien," aldus Dunaway, die tijdens Nintendo's persconferentie haar eerste presentatie voor Nintendo weggaf. "Al zijn er ook nog games die we toen niet lieten zien maar die je al wel kent, zoals Wario Land: Shake it."

Verder gaf Dunaway ook nog haar mening over het probleem van te weinig ruimte op Wii's interne geheugen om Virtual Console- en WiiWare-games te downloaden. "Bij mij thuis downloaden we een nieuwe game nadat we de oude beu zijn. We willen toch altijd iets spelen dat nieuw is en de gewiste games kunnen altijd nog eens gedownload worden." Dat lost het probleem natuurlijk niet echt op.

Dunaway had het ook nog even over haar grote glimlach gedurende haar presentatie, iets waar teleurgestelde Nintendo-fans sindsdien over klaagden. "Mensen denken dat het nep is, dat ik daar voor de show loop te glimlachen. Dat is niet waar! Zo ben ik gewoon! Ik ben wie ik ben"