Het kan je niet zijn ontgaan, als je de afgelopen dagen op Gamer.nl bent geweest, dat Games in Concert vol in de aandacht staat.

Voor degene die nog niet weten wat Games in Concert is: Games in Concert is het eerste game concert in Nederland waarbij muziek uit bekende videogames zal worden uitgevoerd. Onder leiding van de Amerikaanse dirigent/componist Christopher Lennertz (componist van Medal of Honor) speelt het Metropole Orkest muziekstukken van topgames zoals  Halo, Final Fantasy en Super Mario Bros. Gooi hier nog wat vette videoshizzle aan toe door de bekende Eboman, een optreden van The Sheer en een solo van Floor Jansen van gothic band After Forever aan toe en je hebt een onvergetelijke avond! Gamer.nl organiseert Games in Concert in samenwerking met NCRV Radio.

Vandaag kunnen we eindelijk de line-up voor Games in Concert bekend maken en we zijn er zeker van dat elke gamer wel aan zijn trekken komt. Van Mario tot Medal of Honor...ach, check zelf maar!

Legend of ZeldaSuper Mario Bros.HaloMetal Gear Solid 2Final Fantasy 7Battlefield 2World of WarcraftKingdom HeartsElder Scrolls 4: OblivionFinal Fantasy: Crystal Chronicles - door Floor JansenKillzoneMetroid PrimeFableShenmueMonkey Island 3God of WarJames Bond: From Russia With Love

Civilization 4Medal of Honor: European Assault

GunFifa 07 - Met een optreden van The SheerBestel nu de laatste kaarten voor Games in Concert bij Muziekcentrum Vredenburg