Limited Run brengt fysieke editie van Lumines Remastered uit

Limited Run brengt fysieke editie van Lumines Remastered uit

Puzzelgame Lumines Remastered krijgt een gelimiteerde fysieke release, verzoegd door Limited Run Games.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het fysiek uitbrengen van diverse cultgames, al worden fans aangeraden om games te reserveren op de website van de uitgever, aangezien ze vrij snel uitverkocht zijn. De pre-orders beginnen aanstaande vrijdag en worden op 10 mei gesloten.

Naast een standaard editie voor PlayStation 4 en Switch, komen er ook speciale edities uit. De geprezen soundtrack van de game komt zelfs op vinyl uit, al zijn hier maar duizend exemplaren voor beschikbaar. Een speciale editie van de game heeft tevens de vinyl bijgeleverd. De Ultimate Block Rockin' Edition tot slot bevat naast al het bovengenoemde een certificaat gesigneerd door producent Tetsuya Mizuguchi en allerlei andere extra's.

Lumines Remastered is een remaster van de populaire puzzelgame van Tetsuya Mizuguchi, waarin muziek, beelden en gameplay naadloos in elkaar overvloeien. Mizuguchi ontwikkelde verder games als Rez en Tetris Effect.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dus voor de standaard versie is er geen maximum oplage? Meestal grijp ik mis wanneer er maar een beperkte oplage is. Wel interessant, ben niet van t downloaden van games dus dit is een leuke toevoeging. Is deze Luminescentie t zelfde als de PSP versie of zijn er nog (online) modus toegevoegd,?

0

Aanbevolen voor jou