Nieuws
Lumines Remastered

Limited Run brengt fysieke editie van Lumines Remastered uit

Pre-orders openen aanstaande vrijdag

Geschreven door Michel Musters op
Puzzelgame Lumines Remastered krijgt een gelimiteerde fysieke release, verzoegd door Limited Run Games.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het fysiek uitbrengen van diverse cultgames, al worden fans aangeraden om games te reserveren op de website van de uitgever, aangezien ze vrij snel uitverkocht zijn. De pre-orders beginnen aanstaande vrijdag en worden op 10 mei gesloten.

Naast een standaard editie voor PlayStation 4 en Switch, komen er ook speciale edities uit. De geprezen soundtrack van de game komt zelfs op vinyl uit, al zijn hier maar duizend exemplaren voor beschikbaar. Een speciale editie van de game heeft tevens de vinyl bijgeleverd. De Ultimate Block Rockin' Edition tot slot bevat naast al het bovengenoemde een certificaat gesigneerd door producent Tetsuya Mizuguchi en allerlei andere extra's.

Lumines Remastered is een remaster van de populaire puzzelgame van Tetsuya Mizuguchi, waarin muziek, beelden en gameplay naadloos in elkaar overvloeien. Mizuguchi ontwikkelde verder games als Rez en Tetris Effect.

Dit artikel delen:

Lees meer

Build guide: Zo bouw je een budget game-pc Overal pokémon in nieuwe trailer van Detective Pikachu
1

Reacties op: Limited Run brengt fysieke editie van Lumines Remastered uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 23 april 2019 12:14
    Dus voor de standaard versie is er geen maximum oplage? Meestal grijp ik mis wanneer er maar een beperkte oplage is. Wel interessant, ben niet van t downloaden van games dus dit is een leuke toevoeging. Is deze Luminescentie t zelfde als de PSP versie of zijn er nog (online) modus toegevoegd,?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.