De bruine Ouya is alleen nu te verkrijgen, in de laatste week dat het project nog loopt op crowdfunding-website Kickstarter. Om deze te bemachtigen moeten donateurs 140 dollar overmaken. Donateurs die al een kleiner bedrag hadden ingelegd kunnen dit aanvullen tot 140 dollar om ook een Limited Edition Ouya te verkrijgen. Volgens de makers dekt het hogere bedrag - een gewone Ouya kost 95 dollar - de productiekosten van de extra editie.

Daarbij heeft het team achter Ouya onthuld dat de vier knoppen aan de rechterkant van de controller nu de letters O, U, Y en A dragen, nadat donateurs dit hadden voorgesteld.

Vevo

De Ouya-makers hebben bovendien een samenwerking met muziekvideodienst Vevo aangekondigd. Vevo zal vanaf de lancering van de spelcomputer een app hebben op het apparaat waarmee er "meer dan 50.000 HD muziekvideo's en nieuwe originele programma's van meer dan 11.000 artiesten" naar Ouya worden gebracht. Het is de vraag of Vevo ook beschikbaar is in Nederland; afgezien van Vevo's YouTube-video's, is het muziekplatform hier niet te gebruiken.