Limited Edition Bad Company 2 even duur als gewone versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speciale editie van het spel is net als de gewone editie vanaf 5 maart beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het verschil tu en de twee versies is dat de Limited Edition meteen een zestal extra's biedt, die in de andere versie eerst moeten worden vrijgespeeld. Gamers die de gelimiteerde editie weten te bemachtigen kunnen bijvoorbeeld direct extra bepantsering en wapens op hun voertuigen krijgen, en een beweging ensor die vijanden in de directe omgeving van het voertuig op de radar zet.

Ook krijgen spelers van deze versie direct toegang tot een dartpistool waarmee vijandelijke voertuigen gemerkt kunnen worden. Deze kunnen vervolgens worden gevolgd op radar en op grote afstand worden geraakt met hittezoekende raketten. Bovendien zijn twee wapens uit Battlefield 1943 direct beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou