Er is nog geen releasedatum bekend voor de officiële release van overzetting. Eerder dook de Xbox One-versie van de game al op op een Koreaanse leeftijdclassificatiesite.

Day One-bezitters kregen de game aangeboden door Microsoft via een bedankberichtje met daarin de code. Hierin stond: "Bedankt dat je een vroege koper van de Xbox One bent. Om de eerste verjaardag van de console te vieren, geven we je Limbo zodra hij uitkomt".

Een gebruiker op Eurogamer meldt echter dat hij of zij ook een code heeft gekregen en geen Day One-editie heeft, enkel een gewoon exemplaar gekocht op de lancering. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe het zit met Nederlanders die een geïmporteerde Day One-versie in hun bezit hebben.

De console kwam vorig jaar in dertien landen op 22 november uit. Nederland moest wachten tot 5 september 2014, al viel de console al wel te importeren uit bijvoorbeeld Engeland of Duitsland. Limbo kwam eerder al uit op Xbox 360, Windows, Mac, Linux, PlayStation 3 en iOS. Of er ook een PlayStation 4-versie gepland staat, is niet duidelijk.