Limbo bevestigd voor PC en PS3 | Gamer.nl

Limbo bevestigd voor PC en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisteren werd een vermelding van de PS3-versie ontdekt op de website van de Korean Game Rating Board, zoals werd vermoed blijkt die informatie dus te kloppen. Dat de game ook voor PC wordt uitgebracht via Steam, was nog niet bekend. De succesvolle Xbox 360-versie is sinds juli vorig jaar beschikbaar.

In de duistere tweedimensionale platformgame bestuurt de speler een jongetje dat in zwart-witomgevingen op zoek is naar zijn zusje. Daarbij moet de speler vele puzzels oplo en. Veel van de oplo ingen zijn niet meteen duidelijk; ontwikkelaar Playdead heeft de game zo ontwikkeld dat gamers eerst een aantal keer op brute wijze dood moeten gaan voordat ze de oplo ing tot een puzzel ontdekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou