Lilly Allen en Jackson 5 in Band Hero* | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Andere nummers die zijn aangekondigd zijn Picture to Burn van Taylor Swift, Just a Girl van No Doubt en Dirty Little Secret van The All-American Rejects. Bands die ook hun opwachting zullen maken in de 65 nummers tellende tracklist zijn Snow Patrol, The Killers en Maroon 5.

Band Hero biedt een party-modus aan waarmee spelers op ieder gewenst moment bij een actief spel kunnen inspringen. Dankzij een kla ieke Karaoke-modus kunnen vier spelers samen de nummers uit Band Hero meezingen. Online kan er met maximaal acht spelers een band gevormd worden.

Ook werd bekend dat de game naar Nintendo DS komt met een drumacce oire. Hoe die drumacce oire er precies uit gaat zien is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou