Nieuws
NBA 2K17

Lil' Kleine op soundtrack van NBA 2K17

NBA 2K17 vanaf volgende maand in de winkels

Geschreven door Lucas May op

NBA 2k17 gaat een nummer bevatten van de Nederlandse rapper Lil' Kleine. Dit kondigde ontwikkelaar 2K vandaag aan.

Het nummer van Lil' Kleine dat op de soundtrack van NBA2K17 gaat verschijnen heet "Bel Me Op", wat in samenwerking met Ronnie Flex is opgenomen. Lil' Kleine over het gebruik van zijn muziek in de basketbalgame: "Keihard dat dit nummer in deze internationale game komt. Het is een van mijn favorieten van het album en het is super dat het zo nog meer aandacht krijgt."

Op het moment van schrijven staat het nummer niet op Youtube, maar is het wel mogelijk om te luisteren via Spotify of iTunes.

NBA 2K17 is vanaf 16 september beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rome: Total War komt naar de iPad Microsoft koopt gamestreamdienst Beam
45

Reacties op: Lil' Kleine op soundtrack van NBA 2K17

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • markje94

  • 12 augustus 2016 17:00
  IMO is hij een reden om je te schamen nederlander te zijn, dus f je hier blij mee moet zijn….

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • armilo-theus

  • 12 augustus 2016 17:20
  @markje94 What?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • KoffieNT

  • 12 augustus 2016 18:10
  @armilo-theus hij zei: IMO is hij een reden om je te schamen nederlander te zijn, dus f je hier blij mee moet zijn….

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 13 augustus 2016 12:42
  @armilo-theus
  Dat die knul een schande voor ons land is. Een puber die stoer doet voor tiener meisjes, zelfs Justin Bieber is nog niet zo'n triest figuur als kleine kleine.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Panzermeister

  • 12 augustus 2016 18:23
  @markje94

  Perfect is hij niet nee, hij durft tenminste wel zijn mond open te doen, iets wat de haters hier niet durven. Dus mogen we toch wel trots op hem zijn. Als jullie het beter konden stond jullie nummer vast in de game.

  Niet zo haten op een landgenoot die succes heeft, ook al is zn muziek mischien niet helemaal je ding.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • GiantDick

  • 12 augustus 2016 21:23
  @Panzermeister,

  Je maakt een grapje toch?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 12 augustus 2016 22:00
  @Panzermeister Het gaat mij meer om zijn gedrag en zijn opmerkingen op zijn muziek zou ik hem nooit beoordelen, want dat is een mening. (Ook al vindt ik ook zijn muziek vreselijk)
  Hij gedraagt zich precies als veel jongeren(Ik ben zelf ook pas 21) van tegenwoordig, alsof het level vooral om lol draait en dat je alles maar moet doen wat je wilt, ook al ben je nog minderjarig bijvoorbeeld. Het durven open doen van je mond is geen problem van deze generatie jongeren, vergelijk maar eens hoe een grote bek jongeren tegenwoordig hebben in vergelijking met 50-100 jaar geleden.

  Daarnaast ben ik niet trots op iemand die het haalt als artiest, ook op max Verstappen ben ik niet trots, want wat hij doet draagt niets bij aan een betere wereld. Ik ben trots op de vrijwiliger die sochtends bij de voedselbank maaltijdpakketjes verstrekt, mensen die de samenleving een betere plaats proberen te maken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • obi-twan kenobi

  • 13 augustus 2016 08:54
  @markje94 mooi verwoord!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • haastnooit

  • 13 augustus 2016 16:36
  @markje94 jemig 21 en nu al een ouwe lul. Als je jonger dan 21 bent dan hoort het leven inderdaad vooral im lol te draaien, want dan kan het. De fase in je leven waarin je nog hypotheek hebt, geen gezin waarvoor je hoeft te zorgen, dus zolang je andere mensen respecteert moet je als jongere vooral zoveel mogelijk lol hebben. In de rest van je leven heb je nog tijd genoeg om je verantwoordelijk te gedragen.
  Je vraagt je af wat Max Verstappen deze gast bijdragen aan een betere wereld, maar wellicht kun je je beter afvragen wat jijzelf daaraan bijdraagt. Is dat meer of minder dan Max Verstappen.
  Mensen veroordelen terwijl je vrijwel niets van ze afweet is ook lekker makkelijk, terwijl jezelf misschien geen haar beter bent. En daarbij: Het is een vrij land.

  En je bent pas 21, maar jr weet wel dat jongeren 50-100 geleden allemaal beleefder waren dan de jongeren van nu? Waar haal je die wijsheid vandaan?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 13 augustus 2016 23:11
  @haastnooit Ik draag bijvoorbeeld bij aan een betere wereld dat ik altijd klaar sta voor een ander om te helpen. Nee ik weet niet in het detail hoe dat bij Max is, maar dat hij toevallig hard kan scheuren in een auto die driekwart van het werk voor hem doet is niet iets om trots op te zijn in mijn ogen, en draagt al helemaal niets bij aan een betere wereld, eerder een slechtere want de formule 1 is een circus van uitzuigerij en belachelijke bedragen, net als voetbal, die aan VEEL betere dingen uitgegeven kunnen worden.

  Ik praat met mensen, opa's en oma's mensen die zelf die generatie zijn en verdiep me in de geschiedenis van NL, dus ja ik weet dat mensen van toen ZEKER meer respect hadden, meer doorzettingsvermogen hadden en minder lang leve de lol.

  Ja je moet plezier hebben, maar daar hoort niet bij drugs, roken, met regelmaat te veel drinken en geen respect hebben voor anderen. Kijk bijvoorbeeld naar hoe vaak je over vandalisme hoort dat is ook respectloosheid, of OV mensen die half mishandeld worden. Nee de jongeren van mijn generatie moet geen voorbeeld voor iemand zijn.

  Daarnaast is in mijn ogen de lang leve de lol over na je 18e verjaardag, dan mag je nog prima lol hebben, maar moet er toch meer overwicht naar serieuze dingen komen en niet zoals velen nog even door studeren zodat ze nog wat langer door kunnen blijven feesten.

  p.s. stiekem vind ik het wel grappig dat er zo een discussie ontstaat enkel omdat ik aangeef het vreselijke muziek te vinden…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • haastnooit

  • 15 augustus 2016 12:12
  @markje94

  Ok jij draagt blijkbaar veel bij aan een betere wereld, maar doet Max Verstappen dat niet? Het enige wat jij weet van hem, of in ieder geval alleen benoemt, is dat hij goed kan racen. Heb je verder onderzoek gedaan naar wat hij allemaal doet? Je hebt wel oordeel klaar over Max Verstappen, getuigt dat van respect?

  Dus je spreekt een aantal opa's en oma's en meteen was vroeger alles beter.
  In vergelijking met toen en nu kun je in ieder geval zeggen dat wij elke klein akkefietje horen, dat was vroeger anders, maar dat wil niet zeggen dat het toen niet gebeurde. De wereld van de opa's en oma's was maar heel klein, de wereld van nu is heel anders, we horen alles. Dus nee, al heb je tien opa's en oma's gesproken, met alle respect voor die mensen maar het zegt geen hol.

  Waarom zou drugs gebruiken, drinken en roken niet een goeie manier zijn om plezier te hebben. Respect hebben voor je medemens duidelijk, dat lijkt me een non-issue, maar het feit dat iemand rookt, weleens drugs gebruikt of weleens teveel drinkt zegt niets over in welke mate hij respect heeft voor andere mensen. Ik rook weleens een joint, drinken weleens wat bier (ja soms teveel :o), maar heb ik dan minder respect voor mensen? Ik val niemand ermee lastig.

  Dat er op een gegeven moment een punt moet komen waarop je je verantwoordelijker moet gaan gedragen ben ik het mee eens. Of dat op je 18e moet zijn weet ik niet, Nederland is een vrij land, uiteindelijk beslist iedereen dat lekker voor zich en zo hoort het ook.

  P.S.: Ik vind die muziek helemaal ruk!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 15 augustus 2016 17:07
  @haastnooit Als max een heleboel doet voor goede doelen, heb ik daar uiteraard respect voor en uiteraard heb ik ook respect voor dat hij zo hard kan racen, MAAR respect hebben is iets heel anders dan trots zijn op. Als ik trots op hem zou zijn dan zou ik tegen iedereen zeggen dat ze een voorbeeld aan hem moeten nemen en hoe hij zich op de baan gedraagt en wat ik van hem weet heb ik geen reden om hem als voorbeeld te zien.

  Ik zeg niet alles was vroeger beter, maar het is vrij duidelijk dat jongeren tegenwoordig aanzienlijk minder respect voor volwassenen hebben dan vroeger, uitzonderingen daargelaten. Het simpelste voorbeeld is ga maar eens kijken op de gemiddelde middelbare school. Het gaat me niet om de extremen, want dat horen we uiteraard meer nu, maar het gemiddelde is in negatieve zin op ge schoven.

  Drugs gebruiken heb ik niet bijzonder veel tegen, gezien voor soft drugs geen negatieve effecten zijn gevonden AFAIK, buiten dat je tot overlast kan zijn door de invloed die het op je heeft. Roken daarentegen is niets dan slecht voor je, kost de maatschappij klauwen met geld en veel rokers die ik op straat zie houden niet echt rekening met hun niet-rokende medemens, die ook vergiftigd worden met die troep. Alcohol is ook prima, zolang het met mate gebeurt, I.e. je voelt er nog niks van dat je alcohol geconsumeerd hebt, zodra je daar overheen gaat is het ongezond voor je en potentieel gevaarlijk. (Het is algemeen dat er relatief veel ongelukken worden veroorzaakt door mensen met een slok teveel op)
  Daarnaast is het in mijn ogen erg zielig als je karakter beinvloedende middelen nodig hebt om plezier te maken. Dan ben je dus blijkbaar uit je zelf niet leuk genoeg ofzo. Ik mag misschien een brave Hendrik zijn, maar het argument zonder alcohol is het geen leuk feestje vindt ik vrij onzinnig en dat hoor ik HEEL vaak.

  Ach ja, ik zal niemand een rotzak noemen omdat hij zoiets doet, maar ik zal wel altijd negatief adviseren tegen dat soort dingen. Maarja ik begrijp ook dat ik hier best wel alleen in sta.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • oropher

  • 13 augustus 2016 01:20
  @Panzermeister
  Zal ik eens effe mn mond open doen: Bij ieder concert van die aap zou je voor 5000 piek een welgemikt sniperschot op die idioot moeten mogen richten.
  Vrijheid van expressie is een mooi voorrecht, maar wat dit soort mongolen doen heeft niks meer met expressie te maken. Het is een opzet naar een compleet inhoudsloze waardeloze graaicultuur…
  Het zou geen probleem zijn als de persoon de aandacht krijgt die hij verdient; namelijk een enkel concertje in de lokale kroeg zo eens in de maand. Dat bij zo'n figuur uiteindelijk de halve jeugd aan zn leuter zit te knabbelen is naar mijn idee problematisch en verwerpelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • haastnooit

  • 13 augustus 2016 16:40
  @oropher oh wow, de compleet inhoudsloze waardeloze graaicultuur is verwerpelijk , maar iemand een kogel door zijn hoofd gunnen is wel ok? Kijk eens in de spiegel zou ik zeggen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • oropher

  • 13 augustus 2016 20:33
  @haastnooit
  Dat zijn twee uitersten die niet met elkaar vergelijkbaar zijn.
  Iemand een kogel door het hoofd gunnen is menselijk.
  Een cultuur waarin alles draait om alleen maar het bevestigen van de eigenwaarde en daarin het bevredigen van iedere primaire behoefte die maar in je hoofd op komt, is dat ook (we zijn tenslotte dieren), maar volstrekt onwaardig in verhouding met wat we zouden kunnen zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • hulstpower

  • 13 augustus 2016 07:02
  @Panzermeister een grote mond heeft ie zeker en dat is nou jammer aan hem want ik heb gezien dat ie het bij de verkeerde deed en ging ie huilen als een klein kind van 15. Veder heb ik niks met nl hip hop is allemaal al gedaan in jaren 90 en 00 in de Amerikaanse hip hop. Wat ik heel jammer vind is dat ik die lul moet beveiligen ook nog over 2 weken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • spreadthehate

  • 13 augustus 2016 11:23
  @hulstpower

  Gooi een biertje naar hem voor mij als je de kans hebt ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • hulstpower

  • 15 augustus 2016 11:28
  @spreadthehate zou hem liever een knal voor ze kop geven maar dat kost me veel geld sinds ik dan niet meer ingehuurd word en biertje word het zelfde verhaal.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 13 augustus 2016 12:43
  @Panzermeister
  Dit is een grapje?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 13 augustus 2016 14:08
  @Panzermeister Dat argument van "jullie kunnen het niet beter" is zo'n onzin argument. Ik beweer niet van mezelf dat ik een muzikant ben. Hij doet dat wel, en dan kan je kritiek verwachten. Zeker als je daarbij ook nog eens gewoon een verschrikkelijk mens bent die fans opzet tegen de politie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord