Nieuws
E3

Activision weer op lijst met bedrijven voor E3 2017

Gameontwikkelaar was vorig jaar niet aanwezig

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Activision is dit jaar weer aanwezig op E3 2017. In totaal zijn ruim zeventig bedrijven aanwezig op E3 2017. Dit is middels een lijst op de website van E3 bevestigd.

Vorig jaar was Activision niet aanwezig op gamebeurs. De reden dat de ontwikkelaar dit jaar wel een stand heeft komt hoogstwaarschijnlijk door de komst van Destiny 2 in het najaar. Daarnaast gaf Activision aan dat Call of Duty dit jaar ‘teruggaat naar de roots’ van de serie.

De lijst wordt continu geüpdatet naarmate meer bedrijven deelnemen. Participerende bedrijven zijn zoals gewoonlijk onder andere Nintendo, Microsoft en Sony. In welke vorm Nintendo dit jaar aanwezig gaat zijn is nog niet duidelijk. Nintendo had in 2016 alleen een stand toegewijd aan Breath of the Wild.

Vorige week woensdag werd bekendgemaakt dat E3 toegankelijk wordt voor het publiek. Er zijn 15.000 tickets beschikbaar voor consumenten. E3 wordt dit jaar gehouden in Los Angeles van 14 tot en met 16 juni. De volledige lijst is hier te vinden.

Bron: E3 Expo

Dit artikel delen:

Lees meer

Bethesda CEO kan niet wachten om volgende game te tonen Battlefield 1-Winter Update verschijnt deze week
2

Reacties op: Activision weer op lijst met bedrijven voor E3 2017

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Mrhotshot85

  • 13 februari 2017 12:58
  Ja ze moeten weer geld uitgeven aan het creëren van hypes. Vooral voor Destiny 2 want die 500 miljoen moet natuurlijk wel terug verdient worden. Van mij mogen ze de marketing echt een dikke tik terug schroeven en dat geld in de ontwikkeling van de games stoppen. Zo krijgen we misschien weer echt wat goede AAA games te zien in plaats van niet nagekomen beloftes.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Inflatable

  • 13 februari 2017 13:27
  Een CoD die teruggaat naar z'n roots (WWII?), ik ben benieuwd.. Wil ik ooit weer een CoD kopen dan zullen ze ook weer 'root' PC features terug moeten brengen zoals dedicated servers en afstappen van community-splitting betaalde DLC (maps en gamemodes)..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.